Sunday, May 29, 2011

"...πίνουμε γουλιά-γουλιά την αδειοσύνη και το τέλος..." ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ P.Celan

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ Χ.Α.
  • Ο γενικός δείκτης συνέχισε την καθοδική του πορεία μέσα από μεγάλες ενδοσυνεδριακές διακυμάνσεις. Κάθε ανοδική προσπάθεια ακυρωνόταν ενδοσυνεδριακά, αφήνοντας μεγάλες αποστάσεις από τα υψηλά της ημέρας.
  • Ο δείκτης κινήθηκε για ακόμη μια εβδομάδα εντός του καθοδικού καναλιού, ενώ ο εκμο9 ημερών συνεχίζει να αποτελεί σημαντική αντίσταση. Οι 1330 μονάδες είναι πλέον σημαντική περιοχή αντίστασης. Μετά το υψηλό του Μαρτίου των 1674 μονάδων κατεβαίνει ένα συνεχόμενο καθοδικό κύμα. Τέλος αυτού του κύματος και έναρξη ανοδικής αντίδρασης θα γίνει με την ανοδική διάσπαση της καθοδικής γραμμής τάσης. Μια πρώτη ένδειξη θα είναι και η ανοδική διάσπαση του εκμο9 ημερών. Ο macd συνεχίζει την καθοδική του πορεία και αρνείται να δώσει σήμα εισόδου. Ο rsi βρίσκεται σε υπέρ πουλημένη ζώνη.

S&P 500
  • Στον δείκτη s&p500 η μεγάλη πτώση της προηγούμενης Δευτέρας καλύφθηκε κατά τις επόμενες συνεδριάσεις. Το κλείσιμο της εβδομάδας έφερε τον δείκτη ακριβώς στην καθοδική γραμμή αντίστασης και τον εκμο20 ημερών. Χρειαζόμαστε ανοδική εβδομάδα ώστε να διασπαστεί η πτωτική βραχυχρόνια τάση και να διατηρηθούν ανοδικοί οι εκθετικοί μέσοι όροι. Αν δεν συνεχιστεί η ανοδική κίνηση και επανέλθει ο δείκτης κάτω από το 1310 μονάδες θα ισχυροποιηθούν οι πωλητές και η κίνηση προς τις 1290 μονάδες θα είναι άμεση.

ΕΥΡΩ / ΔΟΛΛΑΡΙΟ
Η επιτάχυνση της πτώσης δεν πραγματοποιήθηκε. Το ευρώ βρήκε αγοραστές στο 1,3970 και προσπαθεί ξανά να ξεπεράσει το 1,4345 που ήταν το υψηλό της προηγούμενης εβδομάδας. Αν διατηρηθεί πάνω από το 1,43 θα επανέλθουν σε ανοδική τροχιά και οι εκμο9,20,50 ημερών. Αποτυχία διατήρησης του 1,43 θα οδηγήσει προς το 1,38.

1 comment:

  1. Εντάξει δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι αλλά τι μας λες εδώ φίλε μου;

    Αν το Ευρώ ξεπεράσει το 1.4345 θα ισχυροποιηθεί ενώ αν δεν το ξεπεράσει θα πάει στο 1.38. Κι αν πάει στο 1.4420 και μετά δηλαδή επιστρέψει στο 1.42; Αν πάλι δεν ξεπεράσει το 1.4345 και αντί να πάει στο 1.38 πάει μονο μέχρι το 1.4220; Όχι; Δεν το πιστεύεις;

    Θα ήμουν διατεθειμένος να δεχτώ όλα όσα διαβάζω, αν τουλάχιστον είχες τη δυνατότητα να παραθέσεις ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ για κάθε σενάριο. Μέχρι τότε, όλα τα ανωτέρω είναι απλώς οιωνοσκοπία.

    ReplyDelete

i-ACT side of life !!! /// i-ACT side of creation !!!