Monday, November 08, 2010

Καλημέρα κ. Παπανδρέου …οι μπλόφες τελείωσαν

9/11/2010 Ο ρητορικός δαίδαλος είναι αδύνατο ν’ αποφευχθεί στο γλωσσικό λαβύρινθο της ζωής μας, αλλά η πολιτική πράξη σε απομακρύνει απ’ τη λαϊκή τύφλωση.

Ένας ονειρικός διασκελισμός στη νέα πραγματικότητα, μέσω της προβολής της και της συνέργειας νέων υβριδικών πολιτικών σπάει τον καθρέπτη του ειδώλου, αποκαλύπτοντας την ανυπαρξία της πεζής πραγματικότητας (όλου του κομματικού κατεστημένου) σε κάθε τι πέρα απ’ την εικόνα.

Η τραγωδία είναι η κρίση που πλήττει την υπέρτατη εξουσία και τη ζωώδη πλευρά της ανθρωπότητας για να θυμίσει την αταξία του κόσμου την απληστία… το εφήμερο της ζωής, το αμφίσημο των αξιών της… και τα 68 ακίνητα του κλεφτ-Άκη!!!

ΥΓ

Καλημέρα κ. Παπανδρέου

…οι μπλόφες τελείωσαν

Focus Local i-n new opportunities!!!

9/11/2010 Στρατηγική για την Τρίτη 9/11/2010

Και σήμερα είχαμε κλείσιμο κάτω απ’ το άνοιγμα με εγκλωβισμό των αγοραστών και όγκο χαμηλότερο απ’ της Παρασκευής… σκορ 0-2 χωρίς να μετράμε την καθοδική απόκλιση του ΓΔ όταν ακούμπησε τον ΚΜΟ 30ημερών…

Η αγορά παραμένει καθοδική και περιμένουμε να δούμε που θα κοπάσει η μπόρα για μια αντίδραση της προκοπής…

Αν όμως σπάσει καθοδικά τους ανερχόμενους πυθμένες θα ακολουθήσει καταιγίδα πτώσης

Επιμένουμε όσοι θέλουν αγορές ας μη βιάζονται και όσοι δεν πούλησαν ίσως είναι καλύτερα να πουλήσουν σήμερα παρά αύριο!!!

εμείς προτείνουμε διακράτηση μετρητών τώρα και περιμένουμε

ΤΑΚΤΙΚΗ:

1. ΟΤΕ η μοναδική όαση σήμερα με άνοδο +4,27% (άνω από 3,5 είναι σήμα εισόδου) και αυξημένο όγκο συναλλαγών κ.α.

2. Όσο ο ΓΔ βρίσκεται κάτω των 1590 μονάδων μόνο μετρητά…

3. Όταν ο ΓΔ διασπάσει ανοδικά τις 1545 μονάδες θα ασχοληθούμε με το trading

4. ΑΛΑΠΙΣ και ΜΗΧΚ δικαιώνουν τις επιφυλάξεις μας… με την δεύτερη να είναι θέμα χρόνου η προσφυγή στην πτώχευση,,, μέχρι και εγώ είδα επιταγές της που ρολάρουν πίσω στο χρόνο όπως τα βήματα στο φεγγάρι του Michael Jackson ??? μήπως θυμίζει κάτι από Ελλάδα ο τρόπος του ??? και δυστυχώς troica για το ΧΑΑ δεν προβλέπεται!!!

Sunday, November 07, 2010

το μετέωρο βήμα των 1450 μονάδων...

Η αναμονή των εγχώριων εκλογών επισκίασε κάθε διεθνή εξέλιξη. Η αγορά μας έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από τις υπόλοιπες αγορές, και ακολουθεί το δικό της μονοπάτι. Ενώ οι διεθνείς αγορές δοκιμάζουν νεότερα υψηλά έτους εμείς κατρακυλάμε προς χαμηλότερα επίπεδα τιμών. Οι αυξήσεις κεφαλαίου που ανακοινώνουν η μια μετά την άλλη οι τράπεζες δημιουργούν συνθήκες ελαχιστοποίησης της διαθέσιμης ρευστότητας. Στο τεχνικό κομμάτι ο στοχαστικός προσπαθεί να βγει από την υπέρ πουλημένη ζώνη και να δώσει τις προϋποθέσεις για μια ανοδική αντίδραση, ως αποτέλεσμα και της προς το παρόν αποφυγής πρόωρων εκλογών. Οι εκμο9,20,50 ημερών αποτελούν μικρής ισχύος αντιστάσεις στις 1530-1540-1555 μονάδες. Στις 1560-1580 μονάδες έχουμε το 50% και 61,8% των επιπέδων διόρθωσης Fibonacci από το υψηλό του Οκτωβρίου. Χρειάζεται να παραμείνουμε πάνω από τις 1450 μονάδες για να μην ενταθεί εκ νέου η πτωτική τάση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αναφορά των μετοχών δεν πρέπει να θεωρείται προτροπή αγοράς ή πώλησης. Απλά γίνεται αναφορά στην εικόνα της μετοχής βάση της τεχνικής ανάλυσης.