Monday, November 08, 2010

Καλημέρα κ. Παπανδρέου …οι μπλόφες τελείωσαν

9/11/2010 Ο ρητορικός δαίδαλος είναι αδύνατο ν’ αποφευχθεί στο γλωσσικό λαβύρινθο της ζωής μας, αλλά η πολιτική πράξη σε απομακρύνει απ’ τη λαϊκή τύφλωση.

Ένας ονειρικός διασκελισμός στη νέα πραγματικότητα, μέσω της προβολής της και της συνέργειας νέων υβριδικών πολιτικών σπάει τον καθρέπτη του ειδώλου, αποκαλύπτοντας την ανυπαρξία της πεζής πραγματικότητας (όλου του κομματικού κατεστημένου) σε κάθε τι πέρα απ’ την εικόνα.

Η τραγωδία είναι η κρίση που πλήττει την υπέρτατη εξουσία και τη ζωώδη πλευρά της ανθρωπότητας για να θυμίσει την αταξία του κόσμου την απληστία… το εφήμερο της ζωής, το αμφίσημο των αξιών της… και τα 68 ακίνητα του κλεφτ-Άκη!!!

ΥΓ

Καλημέρα κ. Παπανδρέου

…οι μπλόφες τελείωσαν

Focus Local i-n new opportunities!!!

9/11/2010 Στρατηγική για την Τρίτη 9/11/2010

Και σήμερα είχαμε κλείσιμο κάτω απ’ το άνοιγμα με εγκλωβισμό των αγοραστών και όγκο χαμηλότερο απ’ της Παρασκευής… σκορ 0-2 χωρίς να μετράμε την καθοδική απόκλιση του ΓΔ όταν ακούμπησε τον ΚΜΟ 30ημερών…

Η αγορά παραμένει καθοδική και περιμένουμε να δούμε που θα κοπάσει η μπόρα για μια αντίδραση της προκοπής…

Αν όμως σπάσει καθοδικά τους ανερχόμενους πυθμένες θα ακολουθήσει καταιγίδα πτώσης

Επιμένουμε όσοι θέλουν αγορές ας μη βιάζονται και όσοι δεν πούλησαν ίσως είναι καλύτερα να πουλήσουν σήμερα παρά αύριο!!!

εμείς προτείνουμε διακράτηση μετρητών τώρα και περιμένουμε

ΤΑΚΤΙΚΗ:

1. ΟΤΕ η μοναδική όαση σήμερα με άνοδο +4,27% (άνω από 3,5 είναι σήμα εισόδου) και αυξημένο όγκο συναλλαγών κ.α.

2. Όσο ο ΓΔ βρίσκεται κάτω των 1590 μονάδων μόνο μετρητά…

3. Όταν ο ΓΔ διασπάσει ανοδικά τις 1545 μονάδες θα ασχοληθούμε με το trading

4. ΑΛΑΠΙΣ και ΜΗΧΚ δικαιώνουν τις επιφυλάξεις μας… με την δεύτερη να είναι θέμα χρόνου η προσφυγή στην πτώχευση,,, μέχρι και εγώ είδα επιταγές της που ρολάρουν πίσω στο χρόνο όπως τα βήματα στο φεγγάρι του Michael Jackson ??? μήπως θυμίζει κάτι από Ελλάδα ο τρόπος του ??? και δυστυχώς troica για το ΧΑΑ δεν προβλέπεται!!!

No comments:

Post a Comment

i-ACT side of life !!! /// i-ACT side of creation !!!