Monday, April 19, 2010

Άνοιγμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών στην Ελλάδα από το 1999 τώρα

.................. 20/4/2010 «Mοχθηρό ερπετό η προσαρμογή.

Στην προστασία της κατέφυγαν και τα όνειρα

και τα κατάντησε φυτά – δεν είναι να τα βλέπεις.» (Καρυοθραύστης)

Χαίρε Ποτέ / Κική Δημουλά


Κύριε ισόγειε Πρωθυπουργέ,

μήπως όταν φλέρταρες με το

«δεν είναι μείζον πρόβλημα η έλλειψη χρημάτων»,

εννοούσες το μείζον των προικοθήρων καθρεπτών;

Δαπανηρή ιδέα η πολιτική, ναυλώνεις μια Ελλάδα

για να κάνεις το γύρο μιας βάρκας.


Θέλει ο Πρωθυπουργός να κάνει κάθαρση?

Άνοιγμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών στην Ελλάδα από το 1999 ΤΩΡΑ


.......Χαίρε ανία οικογένεια, ωραία νταντεύεις το δημόσιο χρέος।

...........20/4/2010 Στρατηγική για Τρίτη 20/4/2010

"Η αγορά διάλεξε τον δρόμο της άτακτης οπισθοχώρησης με επιτάχυνση του καθοδικού ρεύματος προς τα επίπεδα των 1800 μονάδων!!!" λέγαμε και σήμερα βρέθηκε ένα βήμα πάνω απ’ τις 1925 μονάδες που ίσως χρησιμοποιήσει για μια ψευτοαντίδραση!!!

Η επιτάχυνση της πτώσης έδωσε στο γράφημα του ΓΔ ξεκάθαρη «πτωτική τάση» η οποία σταδιακά θα ολοκληρωθεί με υπερβολή σε υπερπουλημένα επίπεδα και αντιστροφή της...

Τα υπερπουλημένα επίπεδα θα ξεπεράσουν ίσως και το 1800, αν υπολογίσουμε ένα ποσοστό υπερβολικής πτώσης 25% απ’ το 2145, τα όρια πηγαίνουν στο 1600!!!

Αυτό οδηγεί στα εξείς συμπεράσματα...

1. Η αγορά είναι ασταθής λόγω του κινδύνου χρεωκοπίας του Ελληνικού Δημοσίου και ιδιαίτερα τώρα που οι γιατροί μπορεί να συστήσουν το φάρμακο της επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους με τις Τράπεζες... Όταν θα γίνει αυτό θα βιώσουμε τον απόλυτο πάτο στο ΧΑΑ με τις Τράπεζες στο -30% ίσως και για 2 συνεχόμενες μέρες.

2. Δεν αγοράζουμε Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.

3. Κρατάμε τα μετρητά και για ομολογιακές αποδόσεις τα ασφαλίζουμε σε ομόλογα του Γερμανικού Δημοσίου.

4. Αυτοί που έχουν μετοχές και δεν είναι να πούλησαν την Παρασκευή 9/4 γιατί δεν πούλησαν την Δευτέρα στο +12%.

5. Οι γρήγοροι επενδυτές θα βρουν από σήμερα ευκαιρίες εισόδου στην αγορά και με επιθετικές αγορές στο -4 έως -6% και πώληση στην πρώτη ανοδική συνεδρίαση... θα βγάλουν φρέσκα κέρδη (ανάλογα πάντα με το επενδυτικό προφίλ του επενδυτή).

6. Για μεσοπρόθεσμες αγορές απέχουμε 200 μονάδες και το ξεχνάμε.

Sunday, April 18, 2010

...χρειάζεται άμεση κίνηση στην υπερπουλημένη ζώνη, χωρίς να υποχωρήσει ο γενικός δείκτης κάτω από τις 1950 μονάδες




Καμία ουσιαστική αλλαγή δεν είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Για την τρέχουσα εβδομάδα περιμένουμε τον δείκτη να κρατήσει την στήριξη της περιοχής 1990-1960 μονάδων. Για να υπάρχουν ελπίδες ανοδικής αντίδρασης θα πρέπει κατά τις ερχόμενες δύο συνεδριάσεις να δούμε κίνηση πάνω από τις 2040 μονάδες και στην συνέχεια πάνω από τις 2100 μονάδες. Το πλαγιοανοδικό κανάλι που έχει δημιουργηθεί δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες στην πτωτική συνέχεια του δείκτη με την διάσπαση των 1900 μονάδων. Ελπίζουμε και ποντάρουμε στην εκ νέου δοκιμασία της πάνω πλευράς του καναλιού στις 2160-2200 μονάδες. Ο στοχαστικός γύρισε πτωτικός από την περιοχή του 65. Αυτό είναι αρνητικό και χρειάζεται άμεση κίνηση στην υπέρ πουλημένη ζώνη χωρίς να υποχωρήσει ο γενικός δείκτης κάτω από τις 1950 μονάδες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αναφορά των μετοχών δεν πρέπει να θεωρείται προτροπή αγοράς ή πώλησης। Απλά γίνεται αναφορά στην εικόνα της μετοχής βάση της τεχνικής ανάλυσης.


Σταματόπουλος Γεώργιος