Monday, June 07, 2010

ο γραπτός λόγος είναι δυνάστης...

Look Global i-ACT in Cultture ?

8/6/2010 «αισχρόν σιωπάν, Κλεφτάκη δ’ εάν λέγει»

Είναι αισχρό να σιωπά κανείς όταν μιλά ο ΚλεφτΆκης,,, Έχει και η κλεφτουριά τις οικονομίες κλίμακος,,, επειδή τα φάγανε να τα σκορπίσουν?

Η περίφημη offshore tom… είναι παντού… κάτι όπως Siemens…

Αυτή μοιράζει δώρα Siemens

Αυτή μοιράζει οικόπεδα στο Βατοπαίδι

Αυτή και στη Διονυσίου Αεροπαγίτου 33 στο ακίνητο του φίλου μας του Κλεφτάκη...

Αν υποψιαστώ ότι διοργανώνει και παιδικά πάρτι ... τότε θα έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι αυτή δημιούργησε και το πρόγραμμα "άντρας στο σπίτι", γιατί ναι μεν οι βουλευτές είναι άνθρωποι και όπως οι μέλισσες, πολυάσχολοι με το μέλι... αλλά και οι βουλευτίνες πρώην γκόμενες δεν έπαψαν να είναι γυναίκες.

…και η προηγούμενη εξεταστική για το Βατοπαίδι ούτε την ακούμπησε…

…και η τωρινή τα ίδια

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ… ναι πληρώνουμε εξεταστικές για να καλύπτουν τους κλέφτες που τους πιάνουμε στα πράσα…

Ο Δικαιόπολης στους Αχαρνής 1190-1225 λέει «… μου γίνηκε στυλιάρι και στράβωσε η τσουτσού μου…» ,,, δυστυχώς χωρίς δίκαιο πόλη δεν υπάρχει....

Αναγνωρίζω όμως και στις κερήθρες τα δίκια τους… αν δεν τις τρυγήσει κάποιος άχρηστος ο κόπος... τώρα που γεμίσαμε κηφήνες να δω πως θα γεμίζουν?

Υ.Γ.

στα λόγια, γιατί ο γραπτός λόγος είναι δυνάστης...Focus Local i-n new opportunities!!!

8/6/2010 Στρατηγική για την Τρίτη 8/6/2010

Η ανοδική αντίδραση καθυστερεί και αποτελειώνει επενδυτές και ΧΑΑ που βρίσκεται σε νέα χαμηλά έτους. Οι πιθανότητες είναι υπέρ της καθοδικής συνέχειας, λόγω της έντασης των προηγούμενων δύο ημερών ΑΛΛΑ από σήμερα εμείς θα ξεκινήσουμε σταδιακές αγορές ιδιαίτερα σε όσες μετοχές εμφανίσουν σημάδια αντίδρασης-ζωής όπως έγινε σήμερα στην ΜΙΓ. Eμείς θα χτίσουμε μια κερδοσκοπική θέση από σήμερα την οποία θα ενισχύσουμε σημαντικά στην πρώτη ανοδική αντίδραση με πάνω από 1,5% άνοδο και με το 30% του κεφαλαίου μας.

Για τους μεσοπρόθεσμους συνιστούμε υπομονή, έτσι κι’ αλλιώς το χρηματιστήριο είναι παιχνίδι στρατηγικής και υπομονής.

Οι αρνητικές αποκλίσεις του ΓΔ σε σχέση με τους ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς δείκτες στην επερχόμενη ανοδική αντίδραση θα μειωθούν βραχυπρόθεσμα.

Παραμένει η μεγάλη καθοδική εικόνα του ΓΔ όπου η πτώση θα επιταχύνει το καθοδικό ρεύμα κάτω από τα επίπεδα των 1457 μονάδων!!! αν κλείσει ο ΓΔ για δύο ημέρες κάτω απ’ αυτά…

ΤΑΚΤΙΚΗ:

1. Αναμένουμε ισχυρή ανοδική αντίδραση τις επόμενες ημέρες και με διάρκεια χρονική.

2. Ο ΓΔ συνεχίζει να βρίσκεται σε υπερπωλημένα επίπεδα τιμών.

Sunday, June 06, 2010

περιμένουμε ανοδική αντίδραση της αγοράς

Νεότερα χαμηλά έτους πραγματοποίησε ο γενικός δείκτης την προηγούμενη εβδομάδα. Η συνεδρίαση της Παρασκευής ήταν συνεδρίαση πανικού, και επικράτησης σεναρίων για άμεση πτώχευση και επιστροφή στην δραχμή. Τα σενάρια αυτά οδηγούν την αγορά μας. Έχουμε φτάσει στα προηγούμενα χαμηλά των 1460 μονάδων και σε αυτά τα επίπεδα ακούμε τα χειρότερα σενάρια. Συνεχίζουμε να περιμένουμε ανοδική αντίδραση της αγοράς διάρκειας άνω του μήνα. Από ποιο σημείο θα ξεκινήσει δεν γνωρίζουμε. Η συνεδρίαση της Πέμπτης ήταν ιδανική, όμως οι διεθνείς εξελίξεις μας άλλαξαν τα δεδομένα. Η σφήνα θα σπάσει πιθανότατα πτωτικά. Θα θέλαμε η διάσπαση αυτή να μην διαρκέσει πάνω από δύο συνεδριάσεις ή να μην απομακρυνθεί ποσοστιαία πάνω από 3%. Όσοι είναι εκτός αγοράς και δεν θέλουν να ψάχνουν τον πάτο, μπορούν να εισέλθουν με το πέρασμα του δείκτη πάνω από το υψηλό της Πέμπτης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αναφορά των μετοχών δεν πρέπει να θεωρείται προτροπή αγοράς ή πώλησης. Απλά γίνεται αναφορά στην εικόνα της μετοχής βάση της τεχνικής ανάλυσης.