Monday, November 28, 2011

"Καθαρτήριο με ολίγο από Ευρώπη/ ...ο δημιουργός αδυνατεί να σηκώσει το βαμμένο του χέρι για ν'αποτρέψει την συντριβή"Lowell R



ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ Χ.Α.
  • Καμία προσπάθεια αντίδρασης για τον γενικό δείκτη. Το σύνολο της εβδομάδας κινήθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα τιμών δημιουργώντας και καθοδικό χάσμα δύο μονάδων. Είμαστε εντός του τελικού καθοδικού κύματος πριν από την δημιουργία μιας σημαντικής ανοδικής κίνησης. Η πρόβλεψη του τελικού χαμηλού αυτής της περιόδου δεν είναι αναγκαίο να προβλεφθεί. Άλλωστε όποιος ψάχνει την τοποθέτηση στον τελικό πάτο, δημιουργεί συνεχείς απώλειες από βραχυχρόνιες κινήσεις ή αποκτά το προσωνύμιο μακροπρόθεσμος επενδυτής. Εμφανής στόχος – στήριξη πριν την περιοχή των 500-550 μονάδων δεν υπάρχει. Ο δείκτης μπορεί να ολοκληρώσει την πτώση σε οποιοδήποτε σημείο από εδώ και πέρα. Η περισσότερο ασφαλής τοποθέτηση θα είναι κατά την χρονική στιγμή που θα έχουμε ανοδική τομή του εκμο20 ημερών από τον εκμο9 ημερών. Μέχρι τώρα αυτή η συνθήκη έχει γλυτώσει όσους την ακολουθούν. Ο στοχαστικός σέρνεται σε υπέρ πουλημένα επίπεδα ενώ ο rsi έχει χάσει το επίπεδο του μηδέν. Ο macd οδηγεί τον δείκτη σε νέα χαμηλά και δεν δείχνει καμία αλλαγή στην κακή του εικόνα. Προσπαθώντας να βρούμε κάποιο συγκεκριμένο σημείο να αναφέρουμε σαν πιθανό στόχο αυτού του καθοδικού κύματος θα λέγαμε την περιοχή 518-558 μονάδων.    


S&P 500
  • Μέσα σε μια εβδομάδα ο δείκτης s&p500 έπιασε τον καθοδικό στόχο του τριγώνου φτάνοντας στις 1160 μονάδες. Από αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια ανοδική προσπάθεια αν και η εικόνα των συνεδριάσεων δείχνει πολύ αρνητική. Ο εκμο9 ημερών θα παρέχει μια πρώτη αντίσταση και θα πρέπει να περιμένουμε τον δείκτη να δοκιμάζει τιμές κάτω από την περιοχή των 1120 μονάδων στο επόμενο διάστημα πριν δούμε σημαντική ανοδική αντίδραση. Τα επίπεδα των 1120 μονάδων είναι σημείο αγορών με βασικό stop loss στις 1075 μονάδες με τα κατάλληλα φίλτρα.


EΥΡΩ / ΔΟΛΛΑΡΙΟ
  • Η αδυναμία του ευρώ να πραγματοποιήσει ανοδική αντίδραση πάνω από τον εκμο9 ημερών και η άμεση κίνηση του σε νέα χαμηλά μήνα, αφαίρεσαν την δυνατότητα και από τις αγορές να πραγματοποιήσουν κάποια μικρή ανοδική προσπάθεια που περιμέναμε. Το ευρώ κινείται στα όρια της κάτω πλευράς μιας πιθανής σφήνας που φαίνεται να παρέχει στήριξη. Αυτό θα φανεί άμεσα καθώς θα πρέπει να δούμε το ευρώ να κινείται πάνω από το 1,3340. Αν δεν καταφέρει άμεσα να ξεπεράσει τον εκμο9 ημερών , τότε θα δοκιμαστεί πολύ γρήγορα το χαμηλό του Οκτωβρίου στο 1,3145. 

No comments:

Post a Comment

i-ACT side of life !!! /// i-ACT side of creation !!!