Sunday, September 11, 2011

"Ελλάδα.../ ...σ' έχουν εγκαταλείψει όλοι/ ...πάσχεις από έλλειψη εραστών..." "Τα όνειρα των γυναικών" Όλγα Παπακώστα



ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ Χ.Α.
  • Ο γενικός δείκτης δεν είχε σημαντική ποσοστιαία μεταβολή την εβδομάδα που πέρασε. Αφού κινήθηκε σε νεώτερο χαμηλό μέχρι τις 854 μονάδες, πραγματοποίησε νέα προσπάθεια ανοδικής αντίδρασης η οποία για ακόμη μια φορά δεν είχε αποτέλεσμα. Το εβδομαδιαίο κλείσιμο στις 886 μονάδες φέρνει τον γενικό δείκτη να κινείται ακόμη κάτω από τον εκμο9 ημερών. Επίσης οι εκμο9,20,50 ημερών συνεχίζουν να έχουν καθοδική πορεία. Ο στοχαστικός βρίσκεται στο 57 από όπου την προηγούμενη φορά γύρισε πτωτικός. Μόνο ο macd συντηρεί το σήμα εισόδου. Για την τρέχουσα εβδομάδα έχουμε αντίσταση στο υψηλό της Τετάρτης στις 932 μονάδες. Εκεί θα κινείται και ο εκμ020 ημερών. Η στήριξη βρίσκεται στο νέο χαμηλό των 854 μονάδων. Μια κίνηση προς νέα χαμηλά είναι το πιθανότερο σενάριο.


S&P 500
  • Η κάτω πλευρά του πλαγιοανοδικού καναλιού κράτησε σαν στήριξη στις 1140 μονάδες και προσπάθησε να δώσει μια ανοδική αντίδραση. Η αντίδραση αυτή δεν κατάφερε να διασπάσει τους εκμο9,20 ημερών. Το καθοδικό γύρισμα του Αμερικανικού δείκτη τον φέρνει πάλι αντιμέτωπο με την στήριξη της γραμμής τάσης. Η στήριξη για την τρέχουσα εβδομάδα θα βρίσκεται στις 1147 μονάδες κατ’ ελάχιστο στις 1140 που ήταν και το χαμηλό της προηγούμενης εβδομάδας. Ο σχηματισμός που παρακολουθούμε είναι καθοδικός. Οι πιθανότητες είναι υπέρ καθοδικής διάσπασης και καθοδικής συνέχειας του δείκτη προς τις 1000 μονάδες. Πριν από αυτό όμως θα μπορούσαμε να δούμε μια ακόμη ανοδική προσπάθεια. 


ΕΥΡΩ / ΔΟΛΛΑΡΙΟ
  • Σε εβδομαδιαίο διάγραμμα βλέπουμε την πορεία ευρω/$. Είναι πολύ σημαντική η ανοδική γραμμή τάσης που διασπάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Φαίνεται πως το ευρώ θα κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα τιμών σε μεσοχρόνιο διάστημα. Για την τρέχουσα εβδομάδα θα μπορούσε να βρει στήριξη στο 1,37-1,3650. Μια ανοδική αντίδραση θα ήταν καλή και για τις υπόλοιπες αγορές ώστε να κινηθούν και αυτές λίγο υψηλότερα. Η αντίσταση θα είναι στο 1,4 και τον εκμο50 εβδομάδων.

No comments:

Post a Comment

i-ACT side of life !!! /// i-ACT side of creation !!!