Sunday, July 17, 2011

"Αρχίζει η ενατένιση/ των από εμάς νεότερων.../ Μέχρι... να πλησιάσουν τη δική μας/ Σχεδόν ασάλευτη θέση" Χειμώνας Φοίβη Γιαννίση



ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ Χ.Α.
  • Ζητούσαμε από τον γενικό δείκτη να κρατήσει την στήριξη των 1240 μονάδων  (χαμηλό προηγούμενης εβδομάδας, ανοδική γραμμή τάσης μήνα, δοκιμασία στήριξης της διασπασμένης καθοδικής γραμμής τάσης του Ιουνίου) , ώστε να έχουμε ελπίδες δημιουργίας ανοδικού σχηματισμού κεφάλι με ώμους. Αντί αυτού είχαμε διάσπαση της στήριξης με καθοδικό χάσμα και έντονη πτωτική κίνηση. Η τρέχουσα εβδομάδα είναι πολύ σημαντική καθώς μπορεί να μας δώσει ένα σημαντικό χαμηλό για τον γενικό δείκτη , ή τουλάχιστον ένα τοπικό χαμηλό που θα ακολουθηθεί από μια ανοδική αντίδραση μέχρι τις 1220 μονάδες και τον εκμο20 ημερών.



S&P 500
  • Επιβεβαιώθηκε η τοπική κορυφή στις 1345 μονάδες. Το γύρισμα μας έχει φέρει στην περιοχή στήριξης που περιμέναμε στις 1310 μονάδες. Από αυτό το σημείο μπορούμε να ξαναβλέπουμε ανοδικά τον δείκτη αν και υπάρχουν περιθώρια διόρθωσης μέχρι και τις 1295 μονάδες.


ΕΥΡΩ / ΔΟΛΛΑΡΙΟ
  • Το τρίγωνο διασπάστηκε καθοδικά. Το ευρώ βρήκε στήριξη στον εκμο200 ημερών. Η ανοδική αντίδραση από εκεί δοκιμάζει την κάτω πλευρά του τριγώνου ως αντίσταση. Αν επανέλθει μέσα στο τρίγωνο αυξάνονται οι πιθανότητες να οδεύει προς την κορυφή του 1,47. Θα ήθελα πρώτα να δω το ευρώ στην ανοδική γραμμή τάσης του 1,38 και μετά προς νέα υψηλά έτους.

No comments:

Post a Comment

i-ACT side of life !!! /// i-ACT side of creation !!!