Sunday, June 19, 2011

"Χρόνος του μύθου θάνατος,/... ...καλώ εσένα γιώργο ουισκείδη λεξοπάρτουζε..." ΙΛΙΑΣ Β΄ Ηλίας ΛΑΓΙΟΣ



ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ Χ.Α.
  • Η καθοδική κίνηση συνεχίστηκε για ακόμη μια εβδομάδα. Ο γενικός δείκτης συνέχισε την κίνηση του πάνω από την καθοδική γραμμή τάσης που είχε διασπάσει ανοδικά πριν από δύο εβδομάδες. Μετά την δημιουργία νεώτερου χαμηλού κάτω από τις 1200 μονάδες, η συνεδρίαση της Παρασκευής έδωσε νέες ελπίδες ανοδικού γυρίσματος κυρίως λόγω της μεγάλης θετικής διακύμανσης. Δεν έχει αλλάξει η εικόνα του δείκτη. Παρά την άνοδο της Παρασκευής ο δείκτης συνεχίζει να κινείται κάτω από τον εκμο9 ημερών Αν έχουμε θετικό κλείσιμο την Δευτέρα θα έχουμε και διάσπαση του εκμο9 ημερών, και θα δοκιμάσουμε την αντίσταση του εκμο20 ημερών στις 1280 μονάδες. Σε κάθε περίπτωση μόνο η διάσπαση των 1330 μονάδων μπορεί να ισχυροποιήσει μια ανοδική αντίδραση μεγαλύτερης διάρκειας.  


S&P 500
  • Ο s&p500 κινήθηκε με μικρές διακυμάνσεις. Οι ανοδικές συνεδριάσεις έβρισκαν αντίσταση στην καθοδική γραμμή που ένωνε τα χαμηλά του Μαΐου και στον εκμο9 ημερών. Βεβαίως είναι πλέον επάνω στην σημαντική στήριξη του εκμο200 ημερών. Τα σημαντικά σημεία που θα κρίνουν και την βραχυχρόνια πορεία του δείκτη είναι οι 1250 και οι 1262 μονάδες από κάτω , και από επάνω οι 1283 και 1295 μονάδες.


ΕΥΡΩ / ΔΟΛΛΑΡΙΟ
  • Στο ευρώ η δοκιμασία της κάτω πλευράς του καναλιού έδωσε μια αντίδραση δύο συνεδριάσεων, όμως το ισχυρό μαύρο κερί της Τετάρτης διέσπασε το κανάλι και άλλαξε την βραχυχρόνια πορεία. Έχουμε πλέον μια καθοδική γραμμή αντίστασης που για την συνεδρίαση της Δευτέρας θα βρίσκεται στο 1,4310 και σε συνδυασμό με τους εκμο9,20,50 ημερών και το μέσο του μεγάλου μαύρου κεριού, φτιάχνουν μια περιοχή αντίστασης μέχρι το 1,4360.

No comments:

Post a Comment

i-ACT side of life !!! /// i-ACT side of creation !!!