Sunday, September 25, 2011

"κανείς δεν έχει τα μάτια για να βλέπει./ Τα κρατούν για να τα πλένουν το πρωί." "Η αλήθεια είναι το μυστικό..." Ιωάννα Ράπτη



ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ Χ.Α.
  • Οι εκμο 9,20 ημερών είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αγοράς εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Για ακόμη μια φορά απέκλεισαν κάθε ενδεχόμενη προσπάθεια ανοδικής αντίδρασης. Όσοι πειθαρχούν απόλυτα στα σήματα των συγκεκριμένων κινητών έχουν αποφύγει την κατακρήμνιση των χαρτοφυλακίων τους. Ο γενικός δείκτης συνεχίζει την πορεία του σε νεότερα χαμηλά, χάνοντας και τις 800 μονάδες. Για την τρέχουσα εβδομάδα λόγω της υπέρ πώλησης της Παρασκευής θα θέλαμε μια μικρή ανοδική αντίδραση μέχρι τα όρια του καθοδικού χάσματος, πριν επανέλθουμε σε νεότερα χαμηλά με πρώτο στόχο τις 755 μονάδες. 



S&P 500
  • Στο Αμερικανικό δείκτη ο εκμο50 ημερών κράτησε σαν αντίσταση και πραγματοποίησε την καθοδική κίνηση που φαινόταν ως πιθανότερο σενάριο. Ο δείκτης διέσπασε καθοδικά το πλάγιο ανοδικό κανάλι και βάζει πλώρη για τις 1000 μονάδες. Πριν από αυτό το στόχο θα πρέπει να δούμε την αντίδραση του δείκτη στην περιοχή στήριξης των 1120 μονάδων που έχει προσεγγίσει. Το πιθανότερο σενάριο είναι να παρακολουθήσουμε μια ανοδική αντίδραση μέχρι τις 1150 – 1160 μονάδες και στην συνέχεια να οδηγηθούμε προς χαμηλότερα επίπεδα τιμών με στόχο τις 1000 μονάδες.


ΕΥΡΩ / ΔΟΛΛΑΡΙΟ
  • Το ημερήσιο διάγραμμα του ευρώ μας δείχνει πως η καθοδική τάση συνεχίζεται με όλη την δυναμική της. Ο εκμο9 ημερών κρατάει αντίσταση σε κάθε ανοδική προσπάθεια και το σύνολο των κινητών είναι σε έντονη πτώση. Για την τρέχουσα εβδομάδα η αντίσταση είναι στο 1,36 όπου έχουμε τον εκμο9 ημερών και την καθοδική γραμμή τάσης από το υψηλό του Αυγούστου. Το ευρώ δείχνει να οδεύει προς την περιοχή του 1,3050.

No comments:

Post a Comment

i-ACT side of life !!! /// i-ACT side of creation !!!