Sunday, September 18, 2011

"...ήξερα ότι γέννησα θνητό/ ...με άδεια χέρια άδεια ζωή/ όπως μπορεί ο καθένας συνεχίζει..."ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΣΟΥ Όλγα Πααπακώστα


ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ Χ.Α.

Ο γενικός δείκτης πραγματοποίησε νεότερο χαμηλό στις 835 μονάδες. Ο εκμο9 ημερών κράτησε ως αντίσταση καθ’ όλη την εβδομάδα σε κάθε ανοδική προσπάθεια. Για την τρέχουσα εβδομάδα η πρώτη αντίσταση παραμένει ο εκμο9 ημερών στις 868 μονάδες. Αν καταφέρει ο γενικός δείκτης και τον ξεπεράσει θα οδηγηθεί στον επόμενο στόχο του εκμο20 ημερών στις 900 μονάδες. Σημαντικότερη αντίσταση έχουμε στις 932 μονάδες. Αν ο δείκτης αποτύχει να ξεπεράσει τον εκμο9 ημερών, τότε τα επίπεδα στήριξης πριν τα νέα χαμηλά θ είναι στις 848 και 838 μονάδες. Ο macd παραμένει με ανοδικό σήμα. Ο rsi και ο στοχαστικός παρά το νέο χαμηλό του γενικού δείκτη αυτοί απέφυγαν νεότερο χαμηλό δημιουργώντας μια ανοδική απόκλιση που χρειάζεται άμεση επιβεβαίωση με μια ανοδική εκτόνωση.


S&P 500

Στον Αμερικανικό δείκτη παρακολουθήσαμε μια ψευδή καθοδική διαφυγή κατά την συνεδρίαση της προηγούμενης Δευτέρας. Ο δείκτης κινήθηκε κάτω από τις 1140 μονάδες κατά την συνεδρίαση της Δευτέρας , όμως την τελευταία ώρα συναλλαγών είχαμε καθαρό ανοδικό γύρισμα που έφερε τον δείκτη να κλείνει πάνω από την βάση του ανοδικού καναλιού, κρατώντας την στήριξη. Αυτό δίνει στον δείκτη μια ακόμη ανοδική ευκαιρία όπως είχαμε αναφέρει αυτή την πιθανότητα και στο σχόλιο της προηγούμενης εβδομάδας. Ο δείκτης βρίσκεται ήδη στον εκμο50 ημερών που μπορεί να κρατήσει ως αντίσταση για τον δείκτη. Αν ξεπεραστεί ο εκμο50 ημερών θα κινηθούμε προς την άνω πλευρά του καναλιού στις 1260 - 1280 μονάδες, όπου θα έχουμε και την δοκιμασία της προηγούμενης διασπασθείσας στήριξης, ως αντίσταση αυτή την φορά. Ίσως αυτό να είναι και το καλύτερο σενάριο για το επόμενο διάστημα. Δύσκολα θα δούμε τον δείκτη να ξεπερνά αυτά τα επίπεδα τιμών.


ΕΥΡΩ / ΔΟΛΛΑΡΙΟ

Σε εβδομαδιαίο διάγραμμα βλέπουμε την πορεία ευρω/$. Η εβδομάδα αφού έκανε νεώτερο χαμηλό στο 1,35 επανήλθε μέσα στο κανάλι προσπαθώντας να βγάλει την ανοδική αντίδραση που περιμέναμε. Η αντίδραση αυτή δεν πιστεύουμε πως θα ξεπεράσει το 1,40 – 1,41. Σε αυτά τα επίπεδα θα κινούνται και οι εκμο9,2,50 εβδομάδων.

No comments:

Post a Comment

i-ACT side of life !!! /// i-ACT side of creation !!!