Tuesday, March 08, 2011

«…Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει…» Σεφέρης: Με τον τρόπο του Γ.Σ.

9/3/2011          Local
            Το ουσιαστικό είναι να υπάρχει υποκείμενο, το έγκλημα θα βρεθεί… ας το ΄κανε…
Απ’ την στιγμή που παραδέχθηκε το κάθε κόμμα ότι πτωχεύσαμε έστω και αν αυτό λέγεται κατά την διάρκεια της αντιπολίτευσής τους ΜΟΝΟ,,, η πολιτική τους ταυτίζεται με την παιδοκτονία… με τον θάνατο του μέλλοντος των παιδιών μας,,,
Όταν η πολιτική στην Ελλάδα πτωχεύει το κράτος, τότε έχει αποκολληθεί απ’ τον μύθο της, μολύνοντας κάθε σκέψη επί σκηνής...
Η πτώχευση-παιδοκτονία οριοθετεί την αισθητική ανοχή της κοινωνίας, σε ευγενή εγκλήματα, εντός μιας αποσυνθετικής συμβίωσης…
Το κατεστημένο πηδά την κοινωνία και αυτή εκτελεί τα παιδιά της. Μια κοινωνία νεκρής γυναικείας φύσης, μια πληγή…
Και όμως αυτή η κοινωνία νεκρής γυναικείας φύσης, έχει ακόμη αντανακλαστικά να αποβάλλει το μητρικό απόβλητο του παθητικού πολιτικού SEX ως διαβρωσιγενές λύμα, αποφεύγοντας ένα σηπτικό θάνατο.
Ο ποιητής έχει υποχρέωση να προβάλλει μια αντικάθαρση της θεσμικής πολιτισμικής διαστροφής και συ να κοινωνίσεις το λόγο σου, αρκετά έμεινες στο φόβο σου.
Είμαστε και τυχεροί που ζούμε σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι καιροί για άξιους και ατόφιες αξίες. Είναι καιροί για μεγαλοσύνη και διδαχή.
                        Κι αν ο αγέρας φυσά δεν μας δροσίζει
                        κι ο ίσκιος μένει στενός κάτω απ’ τα κυπαρίσσια
                        κι όλο τριγύρω ανήφοροι στα βουνά.
           
                        μας βαραίνουν
                        οι φίλοι που δεν ξέρουν πια πώς να πεθάνουν  Σεφέρης: Μυθιστόρημα ΙΘ΄
            Global
            Το παιχνίδι είναι παγκόσμιο. Μας είπαν ότι οι ένθρωποι είναι καλοί και εμείς καλοπροαίρετα το πιστέψαμε. Μας τόλεγαν όλα τα αξιόπιστα δίκτυα διαπλοκής ΔΟΛ ΕΘΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και εμείς τσακονόμασταν για τον τρόπο και όχι για την ουσία. Η νηστική μας συνείδηση τώρα ξέρει ότι μας είπαν ψέματα. Το παιχνίδι στην πολιτική σκακιέρα υλοποιείται καλύτερα για τους έχοντες με πληρωμένους πολιτικούς. Οι υπόλοιποι δεν έχουν ελπίδα, αν και δεν αποκλείονται οι εξαιρέσεις.
            Οι ξένοι οίκοι που με τις συστάσεις τους φορτώθηκαν τα βρωμόλογά μας οι διάφοροι θεσμικοί πιέζουν τώρα για μια άμεση αναδιάρθρωση εδώ και τώρα πρεσβεύοντας ένα κούρεμα μικρό.
            Η Γερμανία ζητά πίστωση χρόνου και κούρεμα στρατιωτικό απ’ το 2015 και μετά… ενώ περί της ουσίας του θέματος για τον ευρομηχανισμό αγοράς χρέους, κάτι που σήμερα υλοποιεί η ΕΚΤ, δέχεται τα πυρά σύσωμου του γερμανικού κατεστημένου… Νομίζω ότι ακόμη και έτσι με κάποιες θυσίες ελέγχου στα οικονομικά μας, κάτι θα κερδίσουμε και σ’ αυτό το μείζον θέμα…
            Περί παράτασης και μείωσης επιτοκίων μπορείται να είστε σίγουροι από τώρα αλλά μην περιμένεται καμία μείωση της προκοπής,,, το πολύ 0,5% και βλέπουμε…
            Το γενναιώδωρο θα ήταν ένα επιτόκιο της τάξης του 0% για δέκα χρόνια, μέχρι το δημόσιο χρέος επανέλθει στο επίπεδο του 60% που ορίζει η ΕΕ ως ανώτατο όριο.
            Ο συμβιβασμός της ΕΕ θα προχωρήσει, η Ελλάδα δικαιούται ένα χαμόγελο για την επόμενη μέρα και μια γερή ανοδική αντίδραση σ’ ένα περιβάλλον υπερβολικής μόχλευσηςθετικό.
            Ο Bernanke συνεχίζει την ίδια πολιτική φθηνού χρήματος ως αναγκαία προυπόθεση ανάπτυξης… Η Αμερική ακολουθεί την μοίρα της Ιαπωνίας… μια πορεία στασιμοπληθωρισμού και μηδενικών επιτοκίων αν αυτά μείνουν έτσι,,, αν όχι όπωφς φοβερίζουν κάποιοι η ακολουθία θα έχει δραματικά στοιχεία αποπληθωρισμού…  έτσι είναι οι πύργοι στη θάλασσα…
            Η Ιαπωνία λογικά έχει πτωχεύσει με 200% δημόσιο χρέος ως προε το ΑΕΠ αλλά ακόμη το ελέγζει, για πόσο όμως κανείς δεν ξέρει,,, το σίγουρο είναι ότι η πυραμίδα θα σπάσει κάποια στιγμή,,, και θ’ ακολουθήσει η Αμερική,,, κλπ...
            Το παγκόσμιο σύστημα εκμετάλλευσης πόρων ρουφά μέλι μέχρι να το τσιμπήσει κάποια μέλισσα… Τα κράτη παρ’ ότι αύξησαν πόρους και έσοδα στα τελευταία 40 χρόνια του με την επιβολλή και του ΦΠΑ,,, δεν μείωσαν το χρέος τους, αντίθετα αύξησαν το ΚΡΑΤΟΣ.
            Τώρα που η φοροδοτική ικανότητα της Ελλάδας έφθασε στα όριά της σίγουρα δεν λείπει  κανένας βλάκας από λύσεις του τύπου αύξηση του ΦΠΑ στο 23 %. Όταν τα έσοδα του κράτους έφθασαν στο 40% του ΑΕΠ τι άλλον θέλουν ?
            Υπάρχει μια λύση που μας βάζει σε υποψίες… οι τραπεζίτες προωθούν τώρα το προνομιακό επιτόκιο 5% στους λογαριασμούς μισθοδοσίας… ίσως το ποθούμενο είναι να παίρνουν το 5% οι μισθωτοί και να μοιράζονται το 95% πολιτικοί και τραπεζίτες. Και επί της ουσίας τώρα οι τράπεζες αντέχουν απώλειες από ομόλογα μέχρι 35% που ισούται με τα ίδια τους κεφάλαια!!!
            Αλάρμ…         …θέατρο Άττις… του Θεόδωρου Τερζόπουλου
            Φαινοτυπικά πρόκειται για σύγκρουση δύο γυναικών, ουσιαστικά ως αρχετυπική αντίθεση αρσενικού θηλυκού που κρύβει μια επιθυμία πλήρους συγχώνευσης ως απόλυτη ναρκισσιστική ολοκλήρωση…
            Και όμως αυτό σημαίνει την πλήρη απώλεια του εγώ τους… Έτσι ως μέσο άμυνας στη σχέση τους προβάλλει μόνο η ¨λεκτική¨ βία… Πουτάνα,,, Σκρόφα!/ Πανούργα,,, Πουτάνα!/ …ίδιες λέξεις …απαξίωση απ’ το γίγνεσθαι ….απώλεια ταυτότητας.

9/3/2011          Στρατηγική για την Τετάρτη 9/3/2011
H υποβάθμιση ήταν αναμενώμενη, δεν είπε τίποτα νέο απλώς επιβεβαίωσε για πιο λόγο έπαιζαν short την ελληνική αγορά τα hedge funds στην άνοδο!!!
Με τον ΓΔ να παραμείνει κάτω απ’ τις 1615 μονάδες, κοιτάζουμε για επιλεκτικές αγορές σε πιεσμένους τίτλους αν ο δείκτης κρατήσει τις 1500 μονάδες, αν όχι,,, προσοχή!
 Είναι πολύ πιθανό η βύθιση να συνεχισθεί ενισχυμένη απ’ την καθοδική ροπή των ευρωπαικών αγορών για τις επόμενες εβδομάδες…

ΤΑΚΤΙΚΗ:
1.      Οι θέσεις short στον 20αρη μπορεί να δώσουν κέρδη απρόσμενα αν διασπασθούν καθοδικά οι 1500 μονάδες και εν συνεχεία οι 1400 που θα δώσουν ευκαιρία αλλαγής των πεποιθήσεών μας.
2.       ΕΧΑΕ       διακράτηση
3.       ΤΕΝΕΡΓ  διακράτηση
4.       ΟΤΕ          διακράτηση
5.      ΜΕΤΚΑ διακράτηση…
6.      ΕΥΔΑΠ διακράτηση…

No comments:

Post a Comment

i-ACT side of life !!! /// i-ACT side of creation !!!