Monday, February 21, 2011

«…το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό…»

22/2/2011        Local
«…το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό…»
 αυτά και άλλα πολλά είπαν οι Έλληνες φοιτητές σε Πανεπιστήμιο του Βερολίνου που έγινε η διάλεξη του πρωθυπουργού μας Γ. Παπανδρέου… Ας δεχθούμε ότι αυτό είναι μια ψευδής πρόταση.
            Άρα οι Έλληνες φοιτητές στο Βερολίνο, την Ευρωπαϊκή πολιτιστική πρωτεύουσα της εποχής μας οδηγήθηκαν σε τραγικά λάθος συμπεράσματα.
            Στο λάθος αποτέλεσμα συμμετέχουν 4 παράγοντες…
Α         Συγγενές+ατομικό δείχνει το πώς το εγώ των φοιτητών προηγείται των πράξεων που επιτελεί μ’ ένα εσωτερικό πυρήνα που εκδηλώνεται με λόγια και έργα παράλογα…
            δεν νομίζω ότι εντάσσεται εδώ η εκδήλωση των φοιτητών…
Β         Συγγενές+κοινωνικό έχει να κάνει με το πώς η φοιτήτρια επηρεάζεται απ’ προέλευσή της δηλαδή λάθος γέννηση, παιδιά του σωλήνα, και τα κοινωνικά της γνωρίσματα (φύση κλπ)
            …επίσης δύσκολο …το να έχει μεταναστεύσει το ΠΑΜΕ  Βερολίνο είναι απίθανο γιατί στερείται ευελιξίας…     και ταχύτητας στο να παρακολουθήσει τον ΓΑΠ
Γ          Επίκτητο+ατομικό δίνει έμφαση στη μεταβαλλόμενη φύση του χαρακτήρα ο οποίος προσδιορίζεται μέσω των πράξεών του, δηλαδή το κάθε κωλόπαιδο ξεχωριστά έζησε και διδάχθηκε σε διαφορετικές χρονικές στιγμές σε διαφορετικά σχολεία τα ίδια πράγματα και αντιδρά πανομοιότυπα???  απίθανο…  
Δ          Επίκτητο+κοινωνικό δίνει έμφαση στη μεταβαλλόμενη φύση του χαρακτήρα μέσα απ’ τις διάφορες θέσεις του ως φοιτητής πχ μπλέξιμο με κακές παρέες κλπ… ίσως εδώ μπορεί…
           
            Αν δεχθούμε μια υπόθεση κατά τον Page D. ότι το καλύτερο στοιχείο της δημοκρατίας είναι η αυτοκατάλυσή της, γιατί διατηρεί ζωντανό ότι πρέπει να εξαφανιστεί και επιταχύνει ότι πρέπει να καθυστερήσει…, τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι τα κωλόπαιδα αυτά διατηρούνται ζωντανά ενώ έπρεπε να είχαν εξαφανιστεί!!!
            Έτσι η συνέχεια-συνταγή για μη κατάλυση της Δημοκρατίας είναι πολύ απλή, διώχνουμε όλους τους φοιτητές τώρα, άρα δεν μας απασχολεί το αβέβαιο μέλλον και η απόκτηση ταυτότητας… και επιστρέφουμε στην εσχατιά του χρόνου… στη μόνιμη ακλόνητη σχέση ψηφοφόρου-συνταξιούχου και πολιτικού…
            Έτσι κερδίζουμε πολλαπλά,,, σταματά η αβεβαιότητα για το μέλλον,
            Ξεφορτωνόμαστε τόσους κοπρίτες φοιτητές και καθηγητές Πανεπιστημίου
            Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την αξιολόγησής τους
            Δεν χρειάζεται ν’ ανησυχούμε για το μέλλον των παιδιών μας,
            Θ’ ανησυχούμε για τον δικό μας κώλο μόνο.
ΑΝ λέω ΑΝ οι κοπρίτες φοιτητές είχαν δίκιο???
Τότε ο ΓΑΠ θα ήταν ψεύτης? ΟΧΙ ο ΓΑΠ είναι ψεύτης με απόδειξη από τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2009
ΝΑΙ έτσι είναι λέει ο Στρος Καν… από τότε που απέκλειε το ΔΝΤ και ορκιζόταν μπροστά στις κάμερες, συναλλασσόταν για την είσοδό μας απ’ την πίσω πόρτα (τα ’χουν αυτά οι πισωγλέντηδες)
Εδώ σίγουρα μπορεί να έχει το δίκιο με το μέρος του, αλλά δεν εξετάζουμε το δίκιο,
εξετάζουμε αν ο πρωθυπουργός μας είναι ψεύτης και το ΔΝΤ τον έβγαλε στη σέντρα ως ψεύτη χωρίς το υπουργείο ψεύτικης προπαγάνδας να βγάλει μιλιά…
Εν κατακλείδι έχουμε ψεύτη πρωθυπουργό… οι φοιτητές μας έχουν δίκιο… και που το πάει ο τύπος?
Ας χρησιμοποιήσουμε τώρα την επιστήμη της λογικής που μας άφησε παρακαταθήκη ο Κέρτ Γκέντελ και ως κόμικς ο Δοξιάδης…              Ερώτηση της λογικής (όχι δικιά μου)
Αν κάποιος λέει ψέματα, μπορούμε να πιστέψουμε μια πρότασή του ως αληθή;
OXI     λέει η επιστήμη της λογικής,
            γιατί οποιαδήποτε πρότασή του μπορεί να είναι ψευδής, άρα ο ψεύτης δεν έχει όρια!!! 
 «Τι είναι αισχρό αν ο δράστης δεν το πιστεύει…» Nauck-Snell
            «…Τώρα μόνο μαθαίνεις πως ο καθείς τον εαυτό του από τους άλλους περισσότερο αγαπά;» (στχ.85) Μήδεια Ευριπίδη
            Global
            «…Οι άνθρωποι δημιουργούν την αυτοκρατορία τους μέσα σε φτώχεια και δυσκολία… Μετά αναπαύονται για λίγο για να απολαύσουν τις ανέσεις τους και την ασφάλειά τους. Αργότερα, καθώς η ειρήνη και η πληθώρα εκτρέφει τον κόσμο, μια γενιά  που δεν δοκιμάστηκε αρνείται την παραπέρα ραστώνη, η σύμβαση και η άνεση αναπαράγουν την ανησυχία και την κριτική και γρήγορα έρχεται η πτώση ή η αλλαγή...» (Page D., σελ.17)
            www.sgt.gr     Η στέγη γραμμάτων και τεχνών απ’ το Ίδρυμα Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε δειλά δειλά τις παραγωγές της…
Έκπληξη Νο 1:            Joseph Haydn συμφωνία αρ.94 «της έκπληξης»
Έκπληξη Νο 2:            Μήδεια με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (υποκλίνομαι στην αξία της)
                                                  και μουσική George Anton Bedea
«Παρακολούθησα με τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση δύο παραστάσεις της Μήδειας του Μπέντα. Τίποτα έως τώρα δεν με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο! Ο Μπέντα έχει συνθέσει άλλο ένα «μελόδραμα» την Αριάδνη στη Νάξο, και τα δύο πραγματικά αξιοθαύμαστα. Αγαπώ τα δύο αυτά έργα τόσο πολύ, ώστε τα έχω πάντα μαζί μου» Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (…απ’ το Μανχάιμ…)
Έκπληξη Νο 3:            Liquid Sky …μια εντυπωσιακή απεικόνιση των ελληνικών νησιών που γεννιούνται απ’ τη λάβα με το φως RGB να εναλλάσσει χρωματισμούς και τελικά να αποδεικνύει ότι μπορεί κανείς να ζει μέσα στην τέχνη έστω και του καφέ στο ισόγειο και έπεται ο 4ος όροφος…
            Ερωτευμένοι…          …πως θα ζήσω χωρίς τη σούπα σου?
            Πλατόνοφ του Τσέχοφ
             «…Αυτό που έχει σημασία, Άννα, είναι ότι υπάρχει ένα μικρό πιάνο που σέρνεται πάνω στο στήθος σας. Υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να με αφήσετε να παίξω λίγο Σοπέν?...»


22/2/2011        Στρατηγική για την Τρίτη 22/2/2011
H σημερινή υποχώρηση του ΓΔ δεν μας εξέπληξε,  αφού είναι λογικό να χάσει ότι κέρδισε την Παρασκευή καθώς διαψεύσθηκε η συγχώνευση ΕΤΕ-ΑΛΦΑ που είχε προκαλέσει την άνοδο.
Αν ο ΓΔ παραμείνει πάνω από τις 1658 μονάδες θα ενισχύσουμε θέσεις ενώ θα παραμένουμε αδρανείς με μείωση κερδοφόρων θέσεων σε πιο κάτω επίπεδα μέχρι τις 1615 μονάδες.
Το ιδιαίτερο αρνητικό κλίμα πιθανό να έχει ανάλογη συνέχεια και σήμερα λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου όγκου των συναλλαγών και ως συνήθως στις υψηλές τιμές..
Θα επωφεληθούμε με αγορές σε ακραίες υπερβολές πιέσεων που τυχόν γίνουν σε ποσοστό πάνω από 6%  
ΤΑΚΤΙΚΗ:
1.      Ετοιμάζουμε άνοιγμα θέσεων για βραχυπρόθεσμη διόρθωση αν διασπασθεί καθοδικά το 1623-1628 του ΓΔ.
2.       ΕΧΑΕ       μείωση κερδοφόρων θέσεων
3.       ΤΕΝΕΡΓ  κρατά τα πρόσφατα κέρδη της και συνεχίζει…
4.       ΟΤΕ          αύξησή θέσεων μόνο σε ανοδική διάσπαση των 7,6 €…
5.      ΜΕΤΚΑ διακράτηση…
6.      ΕΥΔΑΠ διακράτηση…
7.      ΦΡΛΚ πώληση στα υψηλά του 6,2€…

No comments:

Post a Comment

i-ACT side of life !!! /// i-ACT side of creation !!!