Monday, May 03, 2010

όσοι δεν είναι αρκετά ένοχοι, ας σταματήσουν να μιλούν,,, (Χριστιανόπουλος)

27/4/2010 λόγω της κρίσης, σκέφτομαι πολύ έντονα την υπό πτώχευση χώρα μας…

Η Ελλάδα υποφέρει κυρίες και κύριοι όταν είναι μπακούρι από πιστωτές…
Η Ελλάδα μπακούρω έστω και αν δηλώνει ανεξάρτητη, κατά βάθος βρίσκεται πάντα στην αναζήτηση του πιστωτή που θα την ξεμπακουριάσει… ενώ ο πιστωτής κυρίως θέλει να τοκίσει.
Εκείνος σκέφτεται αν είναι ελκυστικά το νούμερα κι εκείνη αν θα είναι μόνιμη η σχέση τους…
Η μπακούρω χώρα έχει μεγάλο πρόβλημα με τους πιστωτές που ζευγαρώνουν με άλλες χώρες, κρυφοκοιτάζει τα ζευγάρια και αναρωτιέται τι κάνουν οι καριόλες και βρίσκουν άντρα.

Επειδή το πολιτικό σύστημα δεν δίδαξε κανένα πολιτικό τι να κάνει για να είναι ελκυστική η χώρα του σε επενδύσεις και πιστωτές, η ζωή της έχει καταντήσει όπως τον ΕΡΓΟΣΕ με αμέτρητα τρένα να φεύγουν και το πολύ πολύ ένα τρίμηνο έντοκο...

Και όσο δεν κάθεται ο λεβέντης τόσο πληρώνουμε κομμωτήρια wandebra και πάει λέγοντας…

Αφού λοιπόν εφαρμόζει το πρώτο πακέτο στήριξης για να πέσει το έλλειμμα στο 9%, βάζει ένα ξώπλατο φόρεμα που να διαλαλεί «το καλό το πράμα», γιατί ξέρει ότι οι πιστωτές για να τοκίσουν θέλουν αξιολόγηση s & p

Αν της περισσεύουν κιλά στήθους, τα μοστράρει επιδεικτικά σε στυλ «μαλάκα έχω απόθεμα λίπους,,, δεν έχω ανάγκη τα κωλολεφτά σου…» ενώ αν έχει μεγάλο κώλο, τον κουνά επιδεικτικά και υπεροπτικά για τις μνήμες «…όσοι τ’ ακούμπησαν πάνω του καλοπέρασαν στα crash test».
Αλλά η δική μας είναι πανταχώθεν ανοικτή συγνώμη παχουλή… και κάτι τέτοιες γκόμενες είναι να τις λυπάσαι, τρώει κανείς πατσά πρωτομαγιάτικα αγάπη μου?

Και όμως αυτή εκεί !!! δεν θυσιάζει τις μάσες της-μίζες της για κανέναν πούστη.
Η άνοιξη όμως είναι η ελπίδα της ΕΛΛΑΔΑΣ, μια και το ΔΝΤ είναι και αυτό ξέμπαρκο…

Έτσι και αλλιώς δεν μας πέφτει λόγος τι κάνει η κάθε ,,,,,νίτσα, ας αλλάζαμε τόπο ρε αδερφέ,,,

Αυτοκράτορας στον Φάουστ του Γκαίτε

«Όπως πάμε, όλο το βασίλειο θα το βγάλω στο σφυρί.» (στχ.11043) Εκδόσεις Γαβριηλίδη

Στην ΚΕΔ που διαχειρίζεται την περιουσία του Δημοσίου, επικεφαλής έχει μείνει ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας κ. Φωτόπουλος. Ο άνθρωπος ικανός κανείς δεν το αρνείται αλλά έχει παραιτηθεί μετά τις εκλογές, περιμένει να αντικατασταθεί αλλά ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν έχει βρει χρόνο να βάλει κάποιον στην ΚΕΔ για να τρέξει το μαγαζί. Έτσι ο κ. Φωτόπουλος χωρίς ουσιαστική παρέμβαση αλλά και χωρίς υπογραφή πληρώνεται κανονικά και περιμένει την… ηλεκτρονική διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

ΥΓ

Ο κ. Φωτόπουλος είναι γνωστός και φίλος, έμενε και μένει Κυψέλη…

Ο μόνος που δεν κλήθηκε στη δικαιοσύνη όταν όλα τα προηγούμενα ΔΣ της ΚΕΔ έχουν τακτική αλληλογραφία …

Κάνει έκκληση στον κ. Παπακωνσταντίνου να βάλει νέο ΔΣ για μπορέσει να εισπράξει το κράτος τα λεφτά του από ακίνητα που έχει πουλήσει.

Και το ΚΡΑΤΟΣ πηγαίνει ΔΝΤ

Η ΕΕ έχει να ,ας δίνει ακόμη 27 δις απ’ το ΕΣΠΑ

Και το ΚΡΑΤΟΣ πηγαίνει ΔΝΤ

Ας κλείσουμε με το αθάνατο λεφτά υπάρχουν!!!

και όσοι είναι δεν είναι αρκετά ένοχοι, ας σταματήσουν να μιλούν,,, (Χριστιανόπουλος)
http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM&feature=player_embedded

Focus Local i-n new opportunities!!!

4/5/2010 Στρατηγική για την Τρίτη 4/5/2010

«Η αγορά διάλεξε τον δρόμο της άτακτης οπισθοχώρησης με επιτάχυνση του καθοδικού ρεύματος προς τα επίπεδα των 1800 μονάδων!!!» λέγαμε και σήμερα με λίγο πανικό ο ΓΔ έκλεισε σε νέα χαμηλά έτους, οριακά πάνω απ’ τις 1800 μονάδες την ώρα που οι κύριοι ευρωπαικοί και αμερικανικοί δείκτες σημείωναν νέα υψηλά έτους.

Τώρα το 1600 είναι δίπλα και λογικά αναμένουμε:

1. Όσοι αγόρασαν το 30% το κεφαλαίου τους ας κατοχυρώσουν τα κέρδη τους, όπως εμείς που με μια συντηρητική τοποθέτηση βγάλαμε 16% σε δύο μέρες στην ΕΤΕ όταν η διακύμανση ήταν 42% από το 9,52 στο 13,47.

2. Αυτοί που έχουν μετοχές αν δεν είναι πλέον θεσμικοί μπορούν να πουλήσουν σε καθοδική διάσπαση του 1820 που αποτελεί το 50 της πρόσφατης ανοδικής διόρθωσης-αντίδρασης.

3. Υπάρχει το ενδεχόμενο για ισχυρή ανοδική αντίδραση μέχρι τις 2000 μονάδες αλλά το +7% της Πέμπτης έγινε με οριακά μικρότερους όγκους απ’ της Τετάρτης.

4. Ο ΓΔ εξακολουθεί να βρίσκεται σε υπερπωλημένα επίπεδα τιμών.

5. Τα αξιόπιστα σήματα αγοράς - long θέσεων - μετά τη μείωση των στόχων που είχαμε βρίσκονται σήμερα στις 2120 και 2220 μονάδες για αγορές σε ΑΝΟΔΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ...

6. Όταν θα γίνει αυτό –η διασπάση των 2120 μον.- τότε το αγοραστικό σήμα θα είναι ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ με 72% πιθανοτήτες !!!

No comments:

Post a Comment

i-ACT side of life !!! /// i-ACT side of creation !!!